Conrad X-3 Ultra

20-10-2023 17:44
Conrad X-3 Ultra

Conrad X-3 Ultra


Toprak altındaki metal nesneleri, oda, tünel, mağara, mezar odaları gibi gizemli varlıkları tespit etme ve üç boyutlu analiz yapma kabiliyeti sunan Conrad X3 Ultra, muhteşem bir yenilikçi ürün olarak öne çıkıyor.

3D Zemin tarama sistemi, toprak altındaki farklılıkları algılama ve üç boyutlu analiz yapma imkanı sağlar. Bu sistem, toprak altında gömülü olan metalleri, manyetik nesneleri, mezarları, odaları, tünelleri gibi boşluk yapılarını tespit etme, ölçme ve yerlerini belirleme olanağı tanır. Özel olarak geliştirilmiş 3D Analiz yazılımı, manyetik metalleri (örneğin demir veya çelik gibi) ve manyetik olmayan metalleri (örneğin altın, gümüş veya bakır gibi) grafiksel olarak gösterir.

Alan tarama sistemi, geniş arazilerde tarama yapılacak alanı daraltma ve çalışma alanınızı minimize etme konusunda yardımcı olur. Dijital Frekans Sentezi ile altın, gümüş, bakır, bronz, demir, kurşun, alüminyum gibi farklı metaller için mikro işlemci tarafından kontrol edilen sabit sinyal frekansları üretir. Capture Compare Hardware ise her türlü zemin yapısını analiz eder ve sinyali otomatik olarak ayarlar. Alan tarama sistemleri, özellikle hedefin bilinmediği arazilerde, arama alanını daraltmak amacıyla kullanılır.

Windows ve Android işletim sistemlerinde kullanılabilen lisanslı 3D analiz programı sayesinde, tarama verilerinizi üç boyutlu olarak analiz yapabilir, hedefin boyutu, şekli ve derinliği hakkında detaylı bilgilere sahip olabilirsiniz. X3 ULTRA, yeraltı keşiflerini daha etkili ve verimli hale getirerek birçok farklı sektördeki profesyonellere büyük bir avantaj sunar.

Conrad X-3 Ultra Teknik Özellikleri


Sistem: 3D Zemin tarayıcı, Alan Tarama
Sensor teknolojisi: CND – A Sensör Teknolojisi ± 3000 µT
CPU: 240 Mhz CPU - 12-bit A/D converter
Derinlik: 18 metre derinliğe kadar 
Tarama modları: Otomatik – Manuel – Canlı Tarama  – Alan tarama
3D Analiz Uygulaması: Conrad 3D Analiz Windows / Android
Dil: Multi
Batarya: 12 V Li-ion Şarj edilebilir batarya
Çalışma süresi: Yaklaşık 10 saat
Kablosuz Bağlantı: Bluetooth 4.2  
Çalışma sıcaklığı: 0ºC - 70ºC 
Saklama koşulları: -20ºC - 60ºC
Garanti: 2 Yıl
Ağırlık: Yaklaşık 4000 gr (tüm aksesuarlar dahil)
Şarj giriş voltajı: 12.6 Volt – 1 A
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.